Avbytare: Sebastian Lindahl, Carl Odell, Ali Adigüzel, Rickard Andersson och Johannes Jönsson (mv).

Oliver Oliveros ut - Rickard Andersson in 66 min
Adam Norén ut - Oliver Oliveros in 72 min
Johan Hellström ut - Vasko Mitrovic in 82 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk mötte Lunnarp borta och båda lagen låg 3 poäng efter serieledarna så för att haka på så krävdes en seger för båda lagen. ÖT Smygehuk roterade ordentligt på mittfältet och det nykomponerade innermittfältet var Carl Mattsson och mittbacken Adam Norén. Upp flyttades Johan Hellström i anfallet vilket skulle visa sig vara ett genidrag. Samtidigt välkomnade vi tillbaka viktige mittbacken Christian Ahlström i laget efter skadebekymmer. ÖT Smygehuk inledde matchen med foten på gaspedalen och redan efter 30 sekunder får ÖT Smygehuk straffspark sedan Johan Hellströms skott blockerats av en Lunnarphand. Christian Ahlström stegar fram och slår säkert in 0-1. Detta var Christians 2:a seriemål i år. I den 7:e minuten är det tid igen då Johan Hellström slår in 0-2 framspelad av Vasko Mitrovic och därmed en drömstart för ÖT Smygehuk. Detta var Johans 2:a seriemål i år. I den 17:e minuten är Johan Hellström framme igen och slår in sitt andra mål för dagen till 0-3 framspelad av Carl Mattsson. I den 22:a minuten byts en ljumskskadad Philip Mattsson ut och in kommer Sebastian Lindahl. I den 28:e minuten ökar Vasko Mitrovic på till 0-4 framspelad av Oliver Wilson. Detta var Vaskos 5:e seriemål i år. ÖT Smygehuk får till pausvila med en 0-4 ledning efter riktigt drömspel. I paus byts en axelskadad André Andersson ut och in kommer Carl Odell på vänsterbacken. Den andra halvleken inleds som den första med en riktig rivstart av ÖT Smygehuk. I den 48:e minuten fullbordar Johan Hellström sitt hattrick när han slår in 0-5 framspelad av Oliver Oliveros. Detta var Johans 4:e seriemål i år. I den 53:e minuten slår Oliver Oliveros in 0-6 framspelad av Johan Hellström. Detta var Olivers 3:e seriemål i år och också mål för tredje matchen i rad. I den 56:e minuten byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Ali Adigüzel. I den 61:a minuten reducerar Lunnarp till 1-6. I den 66:e minuten byts Oliver Oliveros ut och in kommer Rickard Andersson. I den 72:a minuten byts Adam Norén ut med känning i baksida lår och in kommer Oliver Oliveros. I den 80:e minuten reducerar Lunnarp igen nu till 2-6. I den 82:a minuten byts Johan Hellström ut och får välförtjänta applåder av publiken efter sina 3 mål och 2 assists och in kommer Vasko Mitrovic. Matchen slutar med en 2-6 seger för ÖT Smygehuk där vi ledde med 0-6 redan efter 53 minuter. Inte lätt att hålla fokus 90 minuter med en så stor ledning så Lunnarps reduceringar kändes det som om vi kunde bjuda på idag. I nästa match väntar Skabersjö IF på onsdagen den 21:a maj klockan 19:15 på Smygehamns IP.